VIDEO Klitschko nu-l iartă pe Putin pentru ce face în Ucraina: „Poftele agresorului vor crește! A trimis trupe rusești toată noaptea!”

Vitali Klitschko Box Ucraina Vladimir Klitschko Vladimir Putin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 15:33
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 15:44

Vitali Klitschko are parte de meciul carierei. 

După ce a atârnat mănușile de box în cui, Vitali Klitschko (50 ani) s-a implicat în politică. Fostul campion mondial la categoria grea a strâns tot mai mulți simpatizanți, iar în prezent este primarul orașului Kiev. 

La scurt timp după ce Vladimir Putin a recunoscut independența regiunilor Luhansk şi Doneţk, pentru a putea interveni militar în Ucraina, pe motiv că dorește să apere drepturile rușilor din acele zone, Vitali Klitschko a mărturisit că trupele militare rusești au fost deja trimise în acele regiuni și sunt pregătite de conflict. 

Vitali Klitschko: „Partenerii Ucrainei trebuie să impună un pachef de sancțiuni împotriva agresorului”

„În Doneţk şi Luhansk, o grămadă de trupe ruseşti au fost trimise acolo toată noaptea. Imediat după discursul lui Putin a venit o hoardă care se autointitulează trupe de menţinere a păcii.

Prim urmare, partenerii Ucrainei trebuie să impună imediat un pachete complet de sancţiuni împotriva agresorului, pachet agreat de UE şi NATO. Mulţumim acelor ţări ai căror lideri şi-au declarat deja disponibilitatea de a aplicat sancţiuni.

Nu este timp pentru discuţii. Această ocupaţie, vărsarea de sânge, provocările, ambiţiile şi minciunile trebuie oprite. Pentru că poftele agresorului vor creşte. Şi nu numai în Ucraina”, a avertizat Vitali Kliciko, citat de gazeta.ua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!