Iadul din Ucraina, povestit de un fost star din NBA. Avioane cu parașutiști doborâte, dar o rachetă a lovit mai multe case

Război în Ucraina iadul din ucraina Slava Medvedenko Ucraina virgil stanescu Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 15:50
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 16:34

Slava Medvedenko i-a povestit lui Virgil Stănescu scene de pe front. Luptele au continuat și noaptea trecută.

Forţele ruse au lansat sâmbătă atacuri coordonate cu rachete şi artilerie asupra mai multor oraşe ucrainene, inclusiv capitala Kiev, unde s-au făcut auzite focuri de armă şi explozii lângă clădiri guvernamentale, au anunţat oficiali militari ucraineni şi martori oculari pentru Reuters.
 
Iadul din Ucraina
 
Slava Medvedenko, fost star în NBA la Los Angeles Lakers și Atalanta Hawks, e bun prieten cu Virgil Stănescu, unul dintre foștii mari baschetbaliști ai României. Virgil a stat de vorbă azi cu ucraineanul în vârstă de 42 de ani. 
 
Iată ce i-a povestit Medvedenko din calvarul trăit de Ucraina, după ce atacurile Rusiei persistă de trei zile.
 
"Familia mea este în siguranță. Noaptea (n.r.: de vineri spre sâmbătă) a avut loc o tentativă de asalt în capitală de către ruși, armata noastră a doborât mai multe avioane de transport cu parașutiști, grupuri de sabotaj sunt arestate în oraș, dar totul este sub controlul forțelor armate. 

Din păcate, au fost mulți morți, o rachetă a lovit mai multe case, s-au folosit tot felul de arme ale morții. Lupta continua.
 
Cel mai mare ajutor acum este împărtășirea adevărului”, i-a istorisit fostul star din NBA lui Virgil Stănescu.
 
 
 
Serviciul ucrainean al poliţiei de frontieră a anunţat sâmbătă că Rusia a închis partea de nord-vest a Mării Negre pentru navigaţie, transmite Reuters.
 
"Prezenţa navelor şi a ambarcaţiunilor în această zonă va fi considerată ca o ameninţare teroristă'', a precizat acesta într-un comunicat.
 
Vineri, Ucraina a anunţat că Rusia a lovit două nave comerciale în apropiere de portul ucrainean Odesa din sudul ţării, la o zi după ce Rusia a început o invazie la scară largă în Ucraina.
 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!