Vineri 31 August 2018, 10:42

FCSB - RAPID VIENA 2-1 | Gigi Becali, injurat pentru prima data de fanii FCSB! Cum a reactionat galeria dupa meci cand jucatorii au ajuns in fata lor! VIDEO

FCSB a iesit din cupele europene inca dinainte de inceputul toamnei!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Gnohere si Mihai Roman au marcat in prima repriza cu Rapid Viena golurile care le-au dat sperante stelistilor intr-o calificare in grupele Europa League. Gafa lui Andrei Vlad a ruinat insa orice speranta iar FCSB iese din competitie.

La finalul partidei, Gigi Becali a intrat intr-un conflict cu un suporter - a fost pentru prima data cand patronul FCSB-ului este injurat de fani de cand Peluza Sud a ales sa sustina CSA Steaua. Si Andrei Vlad a fost huiduit copios de suporteri.

Daca in afara stadionului situatia a fost una foarte tensionata, pe stadion jucatorii au fost aplaudati de suporterii ramasi in tribune.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”