FCSB Dennis Man FCSB - HAJDUK PRO TV Hajduk Split National Arena Sporturi

FCSB - HAJDUK, DISEARA LA PRO TV | Miza uriasa pentru Dennis Man la partida de diseara! Cine il va urmari in meciul de pe National Arena

Citeste pe www.sport.ro tot ce se intampla inainte de FCSB - HAJDUK.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 August 2018, 10:52
Data actualizarii: Joi 16 August 2018, 10:54

La doar 19 ani, Dennis Man a devenit cel mai curtat jucator al vicecampioanei Romaniei. Dorit cu insistenta de AS Roma, Man va fi monitorizat in continuare si va fi urmarit in aceasta seara de reprezentanti ai unor cluburi importante din Spania, Anglia si Italia, anunta Telekom Sport.

"Man, la ora asta, nu poate pleca nici pentru 15 milioane de euro. Pentru ca nu il dau. O sa vedeti ca nu il dau. O sa zica unii ca sunt nebun, dar nu il dau pentru ca are 19 ani. Aseara a fost schimbat pentru ca asa a fost strategia lui Dica, sa-l odihneasca pentru Hajduk.

Daca nu-l dau cu 15, inseamna ca vreau mai mult, nu? Jucatorii tineri de la Steaua vor pleca doar pe sume pe care le merita. Eu vand fotbalisti. E posibil sa nu iau niciun ban pe el, nu e slefuit la ora asta. Nu e aur sau diamant. E om, e in functie de cum se pregateste, care e mentalitatea lui, ce intervine in viata lui. Man a confirmat doar 30%. Morutan, doar 10%", a declarat Gigi Becali la Pro X in urma cu cateva zile.

Modifică setările cookies