FCSB - FC Botosani 21.30 | Marea problema a lui Dica inainte de partida de diseara: "Ati vazut si voi cum arata! Nu suntem in stare!"

FCSB - FC Botosani 21.30 | Marea problema a lui Dica inainte de partida de diseara: "Ati vazut si voi cum arata! Nu suntem in stare!"

Nicolae Dica si-a declarat din nou supararea pentru terenul de pe National Arena.

FCSB joaca in aceasta seara cu FC Botosani in "exil". Partida va avea loc pe stadionul din Voluntari pentru a proteja gazonul de pe National Arena, aflat intr-o stare deplorabila la partida cu Rapid Viena din Europa League.

"Se intamplat doar pentru meciul cu Botosani. Ati vazut si voi ce gazon avem pe National Arena. Din pacate nu reusim sa avem grija de un teren. Sper ca acesta sa fie primul si ultimul meci pe care il jucam pe terenul de la Voluntari. Sper ca cei care se ocupa de terenul de pe National Arena sa-l faca sa fie cat mai bun" a spus Nicolae Dica in conferinta de presa de dinaintea partidei.

Daca antrenorul FCSB-ului este deranjat de situatia in care se afla FCSB, nevoita sa se mute pe alt stadion, nu acelasi lucru se intampla cu jucatorii. Intrebat la conferinta daca este deranjat de faptul ca FCSB nu va juca in aceasta seara pe National Arena, Andrei Vlad a oferit un raspuns neasteptat: "Nu (ma deranjeaza), este aceeasi poarta".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies