"E cea mai tare gală a anului!" Cătălin Moroșanu, despre Noaptea Campionilor (miercuri, 20:00, LIVE pe Pro X și VOYO)

Noaptea Campionilor e transmisă ÎN DIRECT pe Pro X și VOYO, miercuri, de la ora 20:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 12:43
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 13:16

Cătălin Moroșanu a pus la punct toate detaliile galei Noaptea Campionilor, care va avea loc miercuri, ÎN DIRECT pe Pro X și VOYO, de la ora 19:00. 

Invitat la emisiunea Ora Exactă în Sport, fostul campion de kick-boxing a oferit câteva informații despre evenimentul cu afiș extrem de interesant. 

Mai mulți sportivi care vor urca în ring au o povești de viață desprise parcă dintr-un film.

Cătălin Moroșanu, despre fight-card 

"Noaptea Campionilor cred că este cea mai tare gală a anului. Am făcut eforturi foarte mari să organizăm acest eveniment, să aducem sportivi de renume. Avem piramida de 65 de kilograme, îl avem pe Adrian Maxim, chiar și în Glory s-a luptat, am avut o gală împreună la Chicago. 

Luptătorul trebuie să se identifice cu cel care se uită, ca omul normal. Năstase a fost cioban, avea 200 sau 300 de oi. S-a lăsat de chestia asta și s-a apucat de kickboxing. Ionuț Popa a terminat școala de silvicultură, Călin Petrișor este militar, lucrează la MApN. Avem oameni care vin din domenii diferite și au ajuns să facă performanță la profesioniști. Pentru noi este o plăcere deosebită că putem să-i promovăm și să le ducem povestea mai departe.

Clar că vor fi premii materiale, pentru că nu ai cum să faci o gală profesionistă fără să plătești sportivii. Nivelul de profesioniști este mult mai înalt decât cel de amatori. Suntem, cred, singura promoție din lume care-și premiază sportivii în cryptomonede. Vor avea burse foarte, foarte OK", a declarat Cătălin Moroșanu, luni dimineața, în emisiunea Ora Exactă în Sport de la Pro X.

Modifică setările cookies