Din 4 aprilie, PRO X devine PRO ARENA! Toate tipurile de conținut de interes pentru audiența masculină din România, doar la PRO ARENA

pro x pro arena Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2022, 03:04
Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2022, 03:38

Începând din 4 aprilie, PRO X se transformă în PRO ARENA.

Telespectatorii PRO ARENA se vor putea bucura de evenimente sportive și emisiuni de specialitate, filme de acțiune și documentare de interes pentru bărbați, dar și diverse reality-show-uri. 

"PRO ARENA nu este un canal de sport sau unul pentru seriale, este toate acestea și ceva în plus – este un  post TV care combină toate tipurile de conținut de interes pentru audiența masculină din România", a declarat Antonii Mangov, Programming Director.

"În ceea ce privește noua față a canalului PRO X, când am pus pe hârtie primele idei ne-am gândit la un loc imens, virtual, unde tot publicul masculin se poate strânge și unde poate lua parte la spectacole sportive, concerte, show-uri de acțiune și comedie – toate în același loc ca într-o mare, mare ARENĂ. Grafic o să vedem schimbări destul de importante", a explicat Vasile Alboiu, Creative Director.

Adrenalina se dă peste cap în serialele “Cobra 11” și “Curierul”. 

Pe partea de reality, vin în viteză "Camionagiii ghețurilor" și “Războaiele depozitelor”, plus documentarul suprem: “Ultimul dans” - cu Michael Jordan.

Pentru toate genurile programului laolaltă avem o nouă și potrivită "Ora exactă în sport", de la ora 9:30 la 12:30. Așa că, atunci când masculinitatea își cere drepturile, PRO ARENA - Este locul tău!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!