Doliu in sportul din Romania! Un multiplu campion a fost rapus de Covid-19 la doar 46 de ani!

claudiu patrascu coronavirus doliu lupte Romania Sporturi Doliu in sportul din Romania! Un multiplu campion a fost rapus de Covid-19 la doar 46 de ani!
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Decembrie 2020, 15:09
Data actualizarii: Duminica 06 Decembrie 2020, 15:13

Fostul luptator Claudiu Patrascu a incetat din viata la varsta de 46 de ani. 

Multiplul campion roman a fost rapus de noul coronavirus, fiind internat in spital, la Constanta, de mai multa vreme. In urma cu o saptamana, fostul sportiv care a fost legitimat la Farul si Dinamo scria pe pagina personala de Facebook ca lupta cu virusul este groaznica. 

"A 12-a zi la aparatele ATI-ului. Offf, e groaznic, rugati-va pentru viata mea!" a fost mesajul transmis de pe patul de spital. 

In aceasta dimineata, oficialii Federatiei Romane de Lupte au anuntat ca Claudiu Patrascu s-a stins din viata. 

"FRL isi exprima regretul fata de pierderea unui fost luptator, Claudiu Patrascu. Un sportiv de exceptie care a activat la CS Dinamo Bucuresti si un om deosebit, Claudiu Patrascu a ramas mereu aproape de luptele romanesti, chiar si dupa retragere.

Din pacate, acesta a pierdut cea mai importanta lupta. Federatia Romana de Lupte transmite sincere condoleante familiei si apropiatilor! Dumnezeu sa-l odihneasca", au transmis sefii FRL pe pagina de Facebook a forului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!