VIDEO EXCLUSIV De la Survivor, la raliuri! Zmărăndescu a acceptat provocarea și a făcut pe copilotul în mașina lui Tempestini

Zmărăndescu a mers alături de Tempestini la Raliul Harghitei în noua mașină a campionului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 23:07
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 23:14

Zmărăndescu a slăbit 30 de kilograme la Survivor România și asta a fost un avantaj pe traseu. Tempestini și Zmărădescu au scos cel mai bun timp în antrenamente. 

„Mama mea, cum a fost! Doamne, a fost superb. E ca atunci când dai o rafală de pumni și vezi cum omul cade la podea și nu se mai ridică! Știi cum a fost!? Ca la traseele noastre la Survivor, bum, repede! Numai că acum a fost și mai repede ca acolo”, a spus Zmărădescu, pentru PRO TV.

„Atunci când te urci în mașina cu cineva care știe ce face, ai încredere în el și nu îți e teamă...”, a spus Tempestini.

Simone Tempestini, lider în raliul Harghitei după prima zi a cursei

Pilotul Simone Tempestini, campionul naţional en titre, conduce în Raliul Harghitei, etapa a doua a Campionatului Naţional de Raliuri Betano (CNRB), vineri, după prima zi a cursei, care a cuprins trei probe speciale.

Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Porsche 997 RGT) a fost cronometrat cu timpul de 20 min 40 sec 1/10, urmat de Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally 2), la 01 sec 6/10, şi Andrei Gîrtofan/Doru Vrajă (Skoda Fabia Rally 2), la 37 sec 7/10.

Barbu a câştigat prima probă specială, Tempestini s-a impus în a doua, iar a treia a revenit echipajului Mihai Manole/Marc Banca (Skoda Fabia Rally 2).

La startul raliului s-au aliniat 81 de echipaje, printre care să numără şi bulgarii Anton Titov/Dinko Stoicev Gheorghiev (Skoda Fabia R5), Titov concurând din nou în ţara noastră după o pauză de cinci ani, potrivit site-ului Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Simone Tempestini are cinci victorii în Raliul Harghitei, cursa de anul trecut fiind câştigată de colegul său de echipă Bogdan Marişca (şi el are cinci victorii în Harghita), absent de la această ediţie. Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la prima ediţie a Raliului Harghitei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!