david popovici david popovici campion mondial Gigi Becali Sporturi

VIDEO David Popovici l-a impresionat pe Gigi Becali! Ce replică a campionului mondial l-a lăsat fără cuvinte pe patronul FCSB 

David Popovici (17 ani) este senzația înotului mondial, fiind și cel mai important sportiv român la ora actuală. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 08:01
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 08:09

Tânărul înotător român a cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta. David Popovici a devenit campion mondial la 100 și 200 m liber, intrând în istorie drept al doilea înotător care reușește să cucerească ambele probe în aceeași ediție a turneului, după Jim Montgomery în 1973. 

David Popovici este un exemplu pentru tinerii pasionați de sport, atât prin performanțele sportive, cât și prin modestia sa și aspirațiile pe care le are. Campionul mondial a declarat la sosirea în țară că își dorește să inspire cât mai mulți oameni și să câștige cât mai multe trofee, iar cuvintele alese și coerența din discurs, la o vârstă fragedă, nu au trecut neobservate. 

David Popovici l-a impresionat pe Gigi Becali 

Gigi Becali a vorbit și el despre performanța incredibilă a lui David Popovici, la care a remarcat modestia. Patronul a dezvăluit ce l-a impresionat la tânărul înotător român și, în ciuda medaliilor cucerite, modul de exprimare al băiatului a fost cel care l-a „mișcat” cel mai mult pe finanțatorul de la vicecampioana României. 

„I-a dat Dumnezeu carismă și har. Pe mine mă impresionează cum vorbește el, la 17 ani. Am văzut că a zis 'sunt doar un băiat care înoată repede'”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport. 

Declarațiile lui David Popovici la revenirea în țară 

Popovici a fost premiat de Guvern cu suma de 200.000 de euro pentru performanța de la Budapesta.

„Trebuie să recunosc, nu sunt obișnuit cu atât de multă lume și atât de multă atenție. Vreau să le mulțumesc celor care au crezut în mine, celor care mă susțin și m-au susținut și vreau să le mulțumesc românilor care m-au urmărit la Budapesta și în fața ecranelor. Sunt chiar onorat să reprezint țara asta frumoasă și să vă simt alături de mine, sincer! Mulțumesc!”, a spus David Popovici la revenirea în țară.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!