VIDEO EXCLUSIV MTS l-a așteptat, iar Iohannis i-a trimis flori. Mitică Dragomir, reacție inedită vizavi de David Popovici

David Popovici a fost așteptat de ministrul sportului, Eduard Novak, la revenirea în țară. Președintele Klaus Iohannis i-a trimis flori, dar n-a asistat la conferință.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 11:46
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 12:22

Dumitru Dragomir și-a expus părerea vizavi de faptul că David Popovici a fost așteptat de MTS la conferința de presă specifică revenirii în țară de la Campionatul Mondial de natație, de la Budapesta, unde înotătorul român a făcut istorie.

„Este normal să-l primească și președintele și primul ministru. Să știți că nu este un act politic în favoarea politicienilor, nu. Este un act de bunăvoință politică vizavi de sport, care nu a existat la noi.

Apreciez faptul că prim-ministrul și președintele țării îl primesc pe puștiul ăsta foarte talentat care a făcut România mândră și cunoscută în toată omenirea”, au fost cuvintele lui Dragomir, în exclusivitate pentru Ora Exactă în Sport.

„Nici performanță nu prea a fost de la Halep încoace”

David Popovici este primul după Simona Halep care aduce bucurie atât de mare în inimile românilor. Dragomir este de părere că România nu a mai cunoscut o așa performanță și este total normal ca înotătorul român să fie primit de MTS. 

Este un act de bunăvoință politică vizavi de sport, care nu a existat la noi. Nici performanță nu prea a fost de la Halep încoace, așa că nu vorbim de marii Năstase, Hagi, eu știu, Nadia Comăneci, aceștia sunt niște oameni deosebiți, niște sportivi colosali, care vor rămâne fiecare în parte în istoria acestei țări, din punct de vedere sportiv”, a mai spus Mitică Dragomir.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!