ionela cozmiuc Amalia Bereș Mădălina Bereș Magdalena Rusu Maria Tivodariu Sporturi

NEWS ALERT AUR și record pentru Ionela Cozmiuc la Campionatul European de Canotaj! UPDATE Încă trei medalii de aur, la dublu rame, dublu vâsle și 8+1 fete

Sportiva din România a câștigat proba de schif simplu categorie ușoară.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Mai 2023, 15:00
Data actualizarii: Duminica 28 Mai 2023, 15:17

UPDATE 3 Ultima Finală a Campionatului European 2023 vine cu încă o medalie de AUR pentru România, în proba de 8+1 feminin (W8+). 

Echipajul a fost compus din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Victoria-Ștefania Petreanu.

Sportivele noastre au dominat cursa de azi încă de la început și au ajuns la linia de finish cu un timp de 06:01.55.

Este a patra medalie de aur a zilei și al cincilea titlu continental pentru România de la aceste Europene!

UPDATE 2 A patra medalie de AUR pentru România la Campionatul European 2023 (și a treia în ziua de duminică) a venit în proba de dublu vâsle feminin (W2x), prin echipajul format din Simona Radiș și Ancuța Bodnar. 

”Ca de fiecare dată, fetele noastre au făcut o cursă foarte bună cu un finish excepțional, terminând cu un timp de 06:40.83”, a scris Federația Română de Canotaj.

UDPATE 1 ”AUR și pentru echipajul de dublu rame feminin (W2-), compus din Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel, la Campionatele Europene de Canotaj 2023.

Sportivele noastre au făcut o cursă foarte bună cu un finish extraordinar în Finala A de azi, cursă pe care au terminat-o cu un timp de 06:56.40”, anunță Federația Română de Canotaj.

Palmaresul României la Europenele de la Bled din Slovenia cuprinde, până acum, 3 medalii de aur și una de argint.

Știrea inițială

”Ionela Cozmiuc, o nouă medalie de AUR la Campionatul European 2023, după o finală spectaculoasă a probei de schif simplu categorie ușoară (LW1x). Felicitări!

Sportiva noastră a încheiat cursa din Finala A cu un timp foarte bun de 07:32.43, stabilind un nou record european”, a anunțat Federația Română de Canotaj pe pagina oficială de Facebook.

Echipajul de patru rame feminin (W4-) câștigase aurul sâmbătă

Este a doua medalie de aur pentru România la Campionatele Europene de la Bled din Slovenia, după ce echipajul de patru rame feminin (W4-) a câştigat sâmbătă titlul, în formula Mădălina Bereș, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu și Amalia Bereș.

Tot duminică, România a obținut locul 4 în proba de patru rame masculin (M4-), prin echipajul compus din Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Florin Lehaci. 

”Sportivii noștri au încheiat cursa la o distanță foarte mică de locul 3”, a precizat Federația Română de Canotaj.

Foto: Balint Czucz Photography

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!