"Asa ceva nu se poate!" Elisabeta Lipa, reactie vehementa dupa ce o salupa a intrat in plin intr-un caic in care se aflau patru sportivi

Patru sportivi de la CS Orsova au trecut prin clipe cumplite.

La un pas de tragedie! Patru sportivi care faceau caiac pe Dunare, la Orsova, au scapat ka prin minune dupa ce o barca de viteza a intrat in plin in caiacul lor! Atentie, urmeaza imagini socante!

Sportivii aveau intre 14 si 16 ani si se antrenau pe Dunare. O salupa a intrat in plin in ei. Momentula  fost filmat de o familie care a inlemnit cand a vazut ce s-a intamplat! Canotorii romani au tot timpul probleme.

"Pentru mine, nu e ceva iesit din comun, la fel se intampla si pe lacul Snagov. Nu ai cum sa intri asa ca in branza intr-o barca! Norocul a fost ca varful salupei nu a nimerit direct un sportiv, ci a nimerit exact intre ei", a spus Elisabeta Lipa pentru PRO TV.

"Noi la ora actuala ne pregatim cu politisti de la Politia Navala care ne ajuta sa tempereze, sa tempereze vitezele pe lacul Snagov! De atatia ani de zile ne plangem si m-am plans, numai eu stiu pe unde m-am plans si am cerut ajutorul pentru ca asa ceva nu se poate. Nu se poate!... si degeaba", a mai spus Lipa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies