Puljic, Fabbrini si Nemec, out de la Dinamo! Clubul a facut anuntul oficial 

Puljic, Fabbrini si Nemec, out de la Dinamo! Clubul a facut anuntul oficial 

Dinamo s-a despartit de trei fotbalisti importanti! 

Continua situatia de criza la Dinamo, care a anuntat rezilierea contractelor lui Ante Puljic, Diego Fabbrini si Adam Nemec, trei dintre cei mai importanti fotbalisti din ultimul sezon. 

Clubul a anuntat plecarea acestora printr-un comunicat postat pe site-ul oficial. 

"Dinamo Bucuresti anunta incheierea raporturilor contractuale cu jucatorii Ante Puljic, Diego Fabbrini si Adam Nemec, a declarat directorul executiv Iuliu Muresan pentru pagina oficiala de Facebook a clubului. 

"RTZ & Partners, in calitate de administrator judiciar al societatii noastre, a decis incetarea raporturilor contractuale cu trei dintre componentii lotului, este vorba de Puljic, Fabbrini si Nemec. 

Pe aceasta cale le transmitem mult succes in cariera!", a precizat Iuliu Muresan. 

91 de partide si 4 goluri a adunat Ante Puljic pentru Dinamo Bucuresti in doua perioade, 2015-2016 si 2019-2021. A jucat 76 de meciuri in Liga 1, 14 in Cupa Romaniei si unul in Cupa Ligii.

58 de meciuri a jucat Diego Fabbrini pentru Dinamo Bucuresti in doua sezoane competitionale, 2019-2020 si 2020-2021. Mijlocasul italian a inscris 4 goluri in tricoul alb-rosu.

25 de goluri in 98 de jocuri a marcat Adam Nemec pentru Dinamo Bucuresti in doua perioade, 2016-2018 si 2020-2021. Atacantul slovac a cucerit Cupa Ligii in 2017 cu echipa noastra", se arata in comunicatul postat pe contul lui Dinamo.

  • BREAKING NEWS! Puljic, Fabbrini si Nemec, out de la Dinamo! Clubul a facut anuntul oficial
VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies