Lionel Messi Barcelona Camp Nou Paris Saint-Germain Spania

VIDEO „Mi-ar plăcea să mă întorc la Barcelona!” Messi a făcut anunțul momentului! Declarația așteptată de fani

Lionel Messi (34 ani) a vorbit despre revenirea la Barcelona. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 00:47
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 01:05

Superstarul argentinian a anunțat cu lacrimi în ochi că se desparte de clubul sufletului său la începutul lunii august. Problemele financiare ale Barcelonei i-au împiedicat pe oficialii clubului să îi poată oferi o nouă înțelegere lui Messi, în ciuda faptului că fusese de acord să i se scadă jumătate din salariu doar pentru a rămâne. 

Chiar în ziua în care urma să semneze prelungirea, Barcelona a făcut anunțul care a șocat lumea fotbalului: Messi urma să plece după mai bine de 20 de ani petrecuți la clubul din capitala Cataluniei. 

  • Lionel Messi, în Paris

Paris Saint-Germain anunța pe 10 august transferul lui Leo Messi, care urma să se reîntâlnească în capitala Franței cu bunul său prieten Neymar. De atunci, argentinianul nu a reușit să se adapteze încă în Ligue 1 și în echipa de vedete a Parisului, acolo unde a ajuns la 8 meciuri jucate și trei goluri reușite, toate în Champions League. 

Leo Messi: „Mi-ar plăcea să mă întorc la Barcelona!”

La aproape trei luni distanță de la plecarea de la clubul în tricoul căruia a rescris istoria fotbalului, Messi a vorbit într-un interviu acordat cotidianului catalan SPORT despre revenirea pe Camp Nou. Argentinianul a declarat că și-ar dori să revină și să ocupe o poziție oficială în cadrul clubului. 

„Da, mi-ar plăcea să mă întorc. Am spus întotdeauna că mi-ar plăcea să pot ajuta clubul în orice mod aș putea fi util, iar dacă pot face asta este bine. Mi-ar plăcea să fiu secretar tehnic la un anumit moment. Nu știu dacă va fi la Barcelona sau nu sau dacă va fi în alt mod. 

Dacă există posibilitatea, mi-ar plăcea să mă întorc să ajut cu ceea ce pot pentru că e clubul pe care îl iubesc și mi-ar plăcea să fie în continuare bine, să crească în continuare și să continue să fie unul dintre marile cluburi ale lumii”, a declarat Messi pentru SPORT

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies