Spania

Zidane, impotriva deciziilor luate de UEFA! "Vrem mereu sa progresam, dar trebuie totusi si un echilibru" Ce spune de schimbarea Ligii Campionilor!

Zidane nu este incantat de ideea schimbarii formatului Ligii Campionilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2019, 10:44
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2019, 10:49

Zinedine Zidane, antrenorul de la Real Madrid, a vorbit duminica in cadrul unei conferinte de presa despre planul UEFA de a reforma Liga Campionilor. Francezul este de parere ca meciurile din cea mai importanta competitie intercluburi reprezinta un moment unic pentru echipele mici.

"Nu stiu ce se va intampla, dar se spun multe lucruri. Pentru cei care sunt mici, este desigur mult mai complicat sa poata juca in Liga Campionilor. Dar eu gasesc extraordinar faptul ca totusi joaca, pentru ca mereu m-am gandit la asta. 

Sa traiasca un moment ca acesta, pentru cei care nu joaca regulat sau pentru cei care o fac o data in viata, este ceva magnific. Dar acesta este punctul meu de vedere. In fotbal vrem mereu sa progresam, sa facem lucrurile sa avanseze, dar trebuie totusi si un echilibru. Insa nu stiu cum se va intampla asta", a spus Zinedine Zidane.

UEFA si Asociatia Europeana a Cluburilor vor sa implementeze din 2024 un nou format pentru Liga Campionilor. Aceasta ar urma sa devina o liga inchisa, primele sase echipe din fiecare grupa de opt fiind direct calificate in editia urmatoare, indiferent de locul pe care il ocupa in clasamentul campionatului intern.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies