"Noul Real Madrid": strategia viitorului pusa la cale de Zidane! "Mai multa putere si tactica" Cum va arata echipa de pe Bernabeu sezonul viitor

"Noul Real Madrid": strategia viitorului pusa la cale de Zidane! "Mai multa putere si tactica" Cum va arata echipa de pe Bernabeu sezonul viitor

Noul Real Madrid pe care vrea sa-l construiasca Zinedine Zidane are mai multi muschi si e mai tehnic! 

Sunt doua nume asteptate sa faca diferenta in echipa de pe Bernabeu de sezonul viitor: Hazard si Pogba. 

Zinedine Zidane are puterea sa decida ce va face in aceasta vara. Florentino Perez i-a dat putere absoluta pentru a scoate echipa din criza cu care se confrunta in prezent. Acum, ramane de vazut daca puterea pe care antrenorul francez o are "pe hartie" se va transpune si in practica. 

Primul transfer al lui Zidane s-a facut deja: Militao a ajuns la Madrid in schimbul a 50 de milioane de euro. Eden Hazard pare si el aproape sa ajunga pe Bernabeu, mai ales ca intelegerea sa cu cei de la Chelsea expira in 2020. 

Totusi, testul suprem al verii pentru Zinedine Zidane va fi transferul lui Paul Pogba, jucator pe care Perez nu l-a lasat sa-l aduca in 2016. Antrenorul francez vrea sa dea mai multa putere echipei sale la mijlocul terenului, iar compatriotul sau, aflat in prezent la Manchester United, poate oferi acest lucru. Am mult, Zidane vrea sa obtina cu ajutorul lui Pogba mai multa eficacitate pe banda stanga, atunci cand se fac combinatii cu Marcelo sau, in cazul unei despartiri de brazilian, cu Hazard, scrie Marca. 

Dincolo de faptul ca va face echipa mai puternica, Zidane vrea sa obtina si mai multe goluri, chiar daca numarul 9 ii va ramane lui Benzema, pentru ca atat Pogba, cat si Hazard au o medie de 0,25 de goluri pe meci la actualele lor echipe de club. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Virusul ucigaș din China a ajuns și în Europa. Primele cazuri, confirmate în Franța
BRAT