Viata Georginei Rodriguez, o adevarata aventura! De la bona, la vanzatoare si acum viitoare sotie a lui Cristiano Ronaldo: "O sa ne casatorim, e visul mamei mele"

Viata Georginei Rodriguez, o adevarata aventura! De la bona, la vanzatoare si acum viitoare sotie a lui Cristiano Ronaldo: "O sa ne casatorim, e visul mamei mele"

Georgina Rodriguez este iubita lui Cristiano Ronaldo si cea care ii creste pe cei 4 copii ai fotbalistului.

Desi acum este una dintre cele mai faimoase femei din lume, Georgina nu a trait toata viata in lux. Tanara a plecat la 17 ani in Anglia si a muncit ca bona pentru o familie din Bristol unde castiga aproximativ 10 euro pe ora. Georgina si-a dorit foarte mult sa invete limba engleza pentru a putea lucra in magazinele de lux, lucru pe care l-a reusit in cele din urma. Dupa ce a invatat foarte bine limba engleza Georgina a revenit la Madrid si s-a angajat la Gucci. Mai exact a fost asistent de vanzari si avea un salariu de aproximativ 1200 de euro pe luna. Acest job i-a oferit oportunitatea de a-l cunoaste pe Cristiano Ronaldo, cu care s-a intalnit in timp ce acesta era la cumparaturi.

Viata ei s-a transformat radical si acum este unul dintre cele mai cautate modele. Georgina Rodriguez are impreuna cu Ronaldo o fetita, insa fotbalistul mai are trei copii cu mame surogat. 

"Prima intalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistenta de vanzari. La cateva zile distanta ne-am intalnit din nou la un eveniment al brandului si am putut sa vorbim intr-o atmosfera mai relaxata, in afara mediului de munca. A fost dragoste la prima vedere pentru amandoi", a spus Georgina pentru Elle.

Cristiano Ronaldo: "O sa ne casatorim intr-o zi, cu siguranta"

"M-a ajutat atat de mult. Sigur, sunt indragostit de ea", a spus Ronaldo la ITV, o televiziune din Marea Britanie.

"O sa ne casatorim intr-o zi, cu siguranta. Este visul mamei mele. Deci, intr-o zi, de ce nu? E minunat, ea este prietena mea, avem conversatii. Mi-am deschis inima pentru ea si ea si-a deschis-o pentru mine", a mai spus Ronaldo.

Georgina ii creste cei 4 copii lui Ronaldo in Torino, Italia. Duce o viata fara nicio grija, mergand in tot felul de vacante in Ibiza, Islanda si alte locatii. De asemenea se bucura si de plimbari cu yacht-ul lui Ronaldo si cu masinile de peste doua milioane de euro ale acestuia.

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă privind împuşcarea ursului Arthur. Legea ar putea fi schimbată după cazul dezvăluit de Ştirile PRO TV
BRAT
Modifică setările cookies