Veste de COSMAR pentru fanii Barcelonei si ai lui Real! La Liga s-ar putea suspenda DEFINITIV. Cati bani pierd cluburile

Veste de COSMAR pentru fanii Barcelonei si ai lui Real! La Liga s-ar putea suspenda DEFINITIV. Cati bani pierd cluburile

La Liga devine primul din cele cinci campionate importante care pot fi anulate.

Multa lume nu crede ca sezonul din Spania se va mai relua. Printre cei care spun asta se afla insusi Ministrul Sanatatii din Spania si un cunoscut doctor.

"Fotbalul va fi imposibil in urmatoarele luni.", a declarat un doctor spaniol. De curand, campionatul din Olanda a fost declrat nul, iar titlul a ramas vacant. Cluburile din celelalte tari sunt speriate sa nu patesca la fel deoarece pot pierde o multime de bani.

"Toate materialele, inclusiv terenurile, trebuie dezinfectate inaintea meciurilor, la pauza si la sfarsit. Te poti infecta de la minge. Dar daca este dezinfectata pe un teren care a primit acelasi tratament, sansele sunt foarte mici.", a declarat Rafa Ramos, presedintele Asociatiei Medicilor din Spania.

Peste UN MILIARD de euro pot pierde cluburile din Spania in cazul in care campionatul nu se mai reia. Astfel, echipe precum Real Madrid sau Barcelona vor avea mult de suferit, insa si mai afectate vor fi echipele mici.

Spania este a doua cea mai afectate tara din lume in ceea ce priveste numarul de imbolnaviti cu coronavirus. Se apropie de 230 de mii de infectati si a depasit numarul de 23 de mii de decese.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies