Un nou caz "Luis Figo": Fostul atacant de la Real Madrid, la ușa Barcelonei!

Barcelona borja mayoral Luis Figo Real Madrid Spania
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 20:27
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 20:28

În contextul actualei perioade de mercato, Barcelona își îndreaptă atenția către jucători ofensivi cu costuri reduse, dat fiind bugetul limitat cauzat de criza financiară. 

Unul dintre fotbaliștii aflați pe lista catalanilor este Borja Mayoral, fostul atacant de la Real Madrid, actualmente jucător la Getafe.

Borja Mayoral, în vârstă de 27 de ani, a avut un sezon impresionant în tricoul celor de la Getafe, în care a marcat 17 goluri în 31 de meciuri. Aceste realizări i-au convins pe oficialii de pe "Camp Nou" că merită acestă investiție. 

Potrivit  Mundo Deportivo, suma de transfer pentru Mayoral va fi una mică, ceea ce reprezintă un alt motiv pentru care Barcelona este interesată de el. Conform site-urilor de specialitate, cota de piață a lui Mayoral este estimată la aproximativ 15 milioane de euro.

Un nou caz "Luis Figo"

Atacantul este un produs al academiei Real Madrid. Mayoral a evoluat pentru echipa de seniori a "galacticilor", unde a acumulat 33 de meciuri și a marcat șapte goluri în toate competițiile.

Barcelona explorează piața pentru atacanți în cazul în care Vitor Roque, 'perla" spaniolilor, va fi împrumutat sezonul următor. Potrivit sursei citate, Barcelona a inițiat deja contacte pentru a afla situația contractuală a lui Mayoral, care este legat de Getafe până în iunie 2027 și are un salariu anual de 4,7 milioane de euro.

Un sezon de vis pentru Mayoral

Mayoral a încheiat sezonul ca cel mai bun marcator spaniol din La Liga, cu 15 goluri, alături de Álvaro Morata, în ciuda faptului că a fost accidentat la genunchi de la începutul lunii martie. De asemenea, a înscris două goluri în Copa del Rey.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!