Hansi Flick i-a decis soarta jucătorului de 40 de milioane de euro, pus pe lista de transferuri de Xavi

Vitor Roque fc barcelona Hansi Flick Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 11:49
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 11:46

FC Barcelona se pregătește pentru viitorul sezon, iar Hansi Flick trebuie să ia decizii legate de componența lotului. 

După înlocuirea lui Xavi Hernandez cu Hansi Flick pe banca tehnică, situația jucătorilor a suferit anumite modificări, antrenorul german dorindu-și să-i analizeze pe fiecare și să decidă care va rămâne la club.

Vitor Roque, pe placul lui Hansi Flick

Brazilianul de 19 ani a ajuns la gruparea catalană în iarnă, însă nu a primit multe oportunități din partea lui Xavi, fiind folosit doar în 16 partide, în care a evoluat 353 de minute. 

Înainte de plecarea tehnicianului a apărut informația potrivit căruia Vitor Roque ar urma să fie împrumutat în sezonul următor, pentru a juca mai mult, însă Hansi Flick este de o altă părere. 

Neamțul își dorește ca brazilianul să rămână la echipă, mai ales că gruparea catalană se confruntă cu numeroase probleme financiare, care o împiedică să facă transferurile pe care și le-ar dori.

Reacția impresarului despre Vitor Roque

Andre Cury este de părere că atacantul va reuși să se impună la FC Barcelona, fiind o chestiune de timp până va primi șansele necesare pentru a demonstra ce poate pe teren. 

"Este foarte bine din punct de vedere fizic și puternic mental, așteaptă minute pentru a arăta ce poate. Nu va pleca sub formă de împrumut. 

Vitor Roque reprezintă un transfer spectaculos pentru Barcelona, mi-aș dori ca toate tranzacțiile să fie la fel. 

La momentul actual sunt numeroase cluburi care ar fi dispuse să-l ia pe Vitor pentru 50 de milioane. Dacă va ajunge titular la Barcelona până la 20 de ani, cota sa va trece de 200 milioane de euro, cu siguranță", a declarat Andre Cury, citat de Marca. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!