Un apropiat de-al lui Aguero face lumină în cazul argentinianului: ”Mi-a confirmat”

Kun Aguero Spania Primele reproșuri ale lui Aguero la adresa Barcelonei! Ce îl nemulțumește: „La City nu se întâmpla asta”
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 12:16
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 12:51

Kun Aguero trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei.

Atacantul argentinian care a scris istorie pentru Manchester City a ajuns la Barcelona în această vară, liber de contract. Problemele medicale nu i-au permis însă să joace prea mult, jucând doar 165 de minute pentru Barcelona, marcând un gol.

În ultimul meci, în duelul cu Alaves, Aguero s-a prebușit. Deși el anunțase că va sta pe tușă șase luni, Samir Nasri, fostul său coleg de la Manchester City, anunță că retragerea e confirmată.

Kun mi-a transmis acum un mesaj și, din păcate, mi-a confirmat că trebuie să se retragă. Sunt foarte trist. A fost un fotbalist extraordinar, cunoscut în toată lumea, dar și un băiat extraordinar”, a spus Samir Nasri, potrivit AS.com.

Eu sunt bine, dar această problemă necesită timp. Sunt cel puțin șase luni. Am 33 de ani și trebuie să stau șase luni, plus alte trei luni în care să mă antrenez să pot reveni.

E complicat. Ar trebui să stau departe de gazon nouă luni, aproape un an”, declara Sergio Aguero, în urmă cu două săptămâni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!