Florentino Perez s-a saturat si SPARGE BANCA pentru urmatorul GALACTIC! Oferta de 350.000.000 de euro "pentru iesirea din depresie"

Real Madrid n-a mai investit suma mari in ultimii 5 ani deoarece se pregateste sa modernizeze stadionul Santiago Bernabeu.

"Neymar este alesul lui Florentino Perez pentru a o scoate pe Real Madrid din depresie" scriu cei de la Sport de Catalunya astazi. Pentru a-l aduce pe Neymar, Florentino Perez este dispusa sa investeasca de 3 ori mai mult decat a facut-o pentru recordul de transfer de pana acum!

Catalanii scriu ca Real Madrid va face o oferta de 350 de milioane de euro pentru Neymar iar cei de la PSG sunt tentati sa accepte! Real i-a contactat deja pe agentii jucatorului pentru a-i comunica intentia.

Pentru a-l convinge pe Neymar, Florentino Perez ii pune pe masa un salariu de 45 de milioane de euro, cu 9 milioane mai mare decat cel pe care il primeste in prezent la PSG. Contractul ar urma sa se intinda pe 5 ani cu o clauza de reziliere de peste 1 miliard!

Daca transferul devine realitate, Neymar si-ar depasi recordul stabilit cand a plecat la PSG si ar deveni si cel mai bine platit fotbalist din lume.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies