Florentino Perez s-a saturat si SPARGE BANCA pentru urmatorul GALACTIC! Oferta de 350.000.000 de euro "pentru iesirea din depresie"

Real Madrid n-a mai investit suma mari in ultimii 5 ani deoarece se pregateste sa modernizeze stadionul Santiago Bernabeu.

"Neymar este alesul lui Florentino Perez pentru a o scoate pe Real Madrid din depresie" scriu cei de la Sport de Catalunya astazi. Pentru a-l aduce pe Neymar, Florentino Perez este dispusa sa investeasca de 3 ori mai mult decat a facut-o pentru recordul de transfer de pana acum!

Catalanii scriu ca Real Madrid va face o oferta de 350 de milioane de euro pentru Neymar iar cei de la PSG sunt tentati sa accepte! Real i-a contactat deja pe agentii jucatorului pentru a-i comunica intentia.

Pentru a-l convinge pe Neymar, Florentino Perez ii pune pe masa un salariu de 45 de milioane de euro, cu 9 milioane mai mare decat cel pe care il primeste in prezent la PSG. Contractul ar urma sa se intinda pe 5 ani cu o clauza de reziliere de peste 1 miliard!

Daca transferul devine realitate, Neymar si-ar depasi recordul stabilit cand a plecat la PSG si ar deveni si cel mai bine platit fotbalist din lume.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTVVIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul zilei în care Dăncilă a devenit candidatul PSD. Premierul s-a plâns de Dragnea
BRAT