Spania

ULTIMA ORA | Cutremur in fotbalul spaniol: o echipa a fost exclusa pentru urmatorii 3 ani si amendata! Jucatorii sunt liberi sa semneze cu alte formatii

Formatia catalana de liga a doua Reus Deportiu a fost exclusa din fotbalul profesionist pentru urmatorii 3 ani, anunta presa spaniola.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Ianuarie 2019, 16:50
Data actualizarii: Luni 28 Ianuarie 2019, 17:05

Reus Deportiu, formatia catalana din liga a doua, a fost exclusa din fotbal pentru urmatorii 3 ani si amendata cu suma de 250.000 euro. La Vanguardia scrie ca jucatorii sunt acum liberi sa semneze cu alte formatii.

Comisia de Disciplina a Ligii Spaniole de Fotbal a decis sa sanctioneze Reus pentru incalcarea grava a regulamentelor legate de plata taxelor si a contractelor, scrie sursa citata.

Jurnalistii spanioli noteaza ca datoria celor de la Reus fata de actuali si fosti jucatori si angajati este de 5.2 milioane euro.

In acest moment, cei de la Reus au la dispozitie 15 zile pentru a face apel.

Un afacerit american s-a aratat interesat de preluarea clubului, prezentand un plan de salvare a clubului, precum si unul pentru construirea unui stadion. Totul depinde, insa, de rezultatul apelului.

Reus ocupa locul 20 in Liga Adelante, avand 21 de puncte dupa 21 de meciuri disputate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies