Transfer GIGANT pregatit de Barca: Coutinho si Malcom, monede de schimb pentru cel mai bun tanar jucator din Europa! Cum se poate face schimbul

Transfer GIGANT pregatit de Barca: Coutinho si Malcom, monede de schimb pentru cel mai bun tanar jucator din Europa! Cum se poate face schimbul

Barcelona are planuri mari pentru perioada de transferuri din vara!

Intelegerea lui Marcus Rashford cu Manchester United expira in iunie 2020, iar jucatorul a refuzat pana acum orice incercare de prelungire a contractului. La doar 21 de ani, Rashford este unul dintre cei mai "vanati" tineri jucatori din Europa la ora actuala. 

Daca acesta nu ajunge la o intelegere cu Manchester United, englezii il pot scoate la vanzare, iar cele mai mari cluburi pot intra intr-o cursa pe bani multi pentru obtinerea semnaturii sale. 

Barcelona este una dintre marile forte europene care il vrea pe Rashford, scrie Mundo Deportivo. Daca se decid sa faca o oferta pentru jucator, negocierile nu vor fi unele deloc usoare. Oficialii de pe Old Trafford au declarat deja sus si tare ca Rashford "nu este de vanzare". Totusi, in cazul lipsei unei noi intelegeri, englezii vor fi nevoiti sa ii stabileasca un pret lui Rashford, pret care nu va fi deloc unul mic.

Totusi, Barcelona are in maneca doi asi, care ar putea facilita schimbul. Este vorba despre Philippe Coutinho, pe care cei de la Manchester United si-l doresc de mult timp. Daca vanzarea lui Coutinho pica, Barca poate licita cu Malcom, al carui stil de joc nu e placut de Valverde, dar care s-ar potrivi de minune in echipa lui United. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies