VIDEO | "Eu tin cu Barcelona, de fapt!" Reactia lui Dragus dupa ce s-a trezit cu Marcelo langa el: "Ne gandeam cum ar fi sa ajungem si noi la nivelul lui!"

Nationala Romaniei se afla in Spania unde efectueaza un stagiu de pregatire inaintea Campionatului European din Italia, din aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Martie 2019, 16:01
Data actualizarii: Duminica 24 Martie 2019, 16:07

Jucatorii lui Radoi au avut parte de un moment special in aceasta dimineata. In timp ce se plimbau prin Marbella, tinerii fotbalisti ai Romaniei s-au trezit cu un super star al Realului langa ei.

Radu, Coman sau Dragus nu au ratat momentul si au facut o fotografie alaturi de Marcelo. Dragus si-ar dori sa ajunga si el candva la nivelul lui Marcelo si recunoaste ca este suporter al Barcelonei.

"E un sentiment frumos sa ai langa tine unul dintre cei mai buni jucatori ai lumii. Ne-a motivat sa-l vedem si speram sa ajungem cat mai aproape de nivelul lui. Nu am vorbit cu el, doar am facut o poza. Cred ca din 10 in 10 metri era oprit pentru poze. Ne gandeam cum ar fi sa ajungem si noi la nivelul asta. Eu tin cu Barcelona, de fapt", a declarat Denis Dragus.

Romania U21 a jucat deja o partida amicala in Spania, chiar contra tarii gazda. Spaniolii au castigat la limita, scor 1-0. Pentru fotbalistii lui Radoi urmeaza amicalul cu Danemarca, meci programat luni seara.

Modifică setările cookies