Spania

Sumă impresionantă pregătită de Barcelona pentru transferul lui Lewandowski: "Negocierile sunt inevitabile"

Robert Lewandowski (33 de ani) și-ar dori să plece de la Bayern Munchen, cu un an înainte de finalul contractului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 17:42
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 17:46

Potrivit presei catalane, starul polonez al bavarezilor este cel care intenționează să schimbe campionatul, după 12 ani petrecuți în Bundesliga, la Borussia Dortmund și Bayern Munchen: "Va împlini 34 de ani în august și știe că poate urma ultimul proiect de amploare din cariera sa, așa că e entuziasmat să înceapă o nouă aventură plină de provocări, după ce a câștigat tot cu Bayern", au scris catalanii de la Sport.

Barcelona, gata să ofere 60 de milioane de euro pentru Robert Lewandowski

Sursa citată scrie că Barcelona îi pregătește un contract pe patru ani lui Robert Lewandowski, iar clubul de pe Camp Nou ar fi stabilit și suma maximă pentru mutare: 60 de milioane de euro, o sumă impresionantă, având în vedere că polonezul se apropie de 34 de ani și mai are un singur an de contract cu Bayern.

"Negocierile dintre Barcelona și Bayern vor fi inevitabile. Jucătorul își dorește să pună punct perioadei din Germania, așa că acordul cu Lewandowski, reprezentat de prietenul lui Joan Laporta, Pini Zahavi, nu ar fi o problemă. Problema ar putea apărea la Bayern, care trebuie să-și dea acordul pentru deschiderea negocierilor", informează catalanii.

Robert Lewandowski, desemnat de FIFA cel mai bun jucător din lume în ultimii doi ani, are un nou sezon fantastic la Bayern, cu 45 de goluri marcate în 37 de meciuri. Polonezul a ajuns la 339 de reușite în 366 de partide jucate în tricoul bavarezilor.

În cazul în care va accepta să negocieze pentru transferul lui Lewandowski, și pentru Bayern ar putea fi o adevărată lovitură. Bavarezii l-au transferat gratis pe Lewandowski, în 2014, când și-a încheiat contractul cu Borussia Dortmund, iar acum pot încasa o sumă foarte importantă, după opt ani în care polonezul a contribuit la cele mai importante realizări ale clubului.

  • 50 de milioane de euro este cota de piață a lui Lewandowski, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies