Germania Alphonso Davies, Robert Lewandowski și Serge Gnabry

Alertă la Bayern! Nagelsmann face anunțul cu privire la viitorul lui Robert Lewandowski: ”Vrem să-l păstrăm, dar nu e întotdeauna atât de ușor”

Bayern Munchen l-ar putea pierde pe Robert Lewandowski.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 13:30
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 13:30

Atacantul polonez de 33 de ani ar putea pleca de la echipă în 2023, liber de contract. Favorit la câștigarea Balonului de Aur, Lewandowski ar putea ajunge la Real Madrid.

Antrenorul principal al lui Bayern, Julian Nagelsmann, susține că se încearcă prelungirea contractului atacantului care a scris istorie pentru clubul bavarez, însă momentan nu s-a ajuns la un acord între părți.

Vorbesc tot timpul cu Robert, avem un dialog constant. Dorința noastră e clară, vrem să-l păstrăm, dar nu e întotdeauna atât de ușor de realizat. Nu am sentimentul că nu vrea să rămână cu noi. În final, va fi o decizie de comun acord, oricare ar fi ea. Acum, tot ce știu este că se vor purta discuții, între el și club”, a spus Nagelsmann.

În schimb, Markus Babbel, fost jucător la Bayern susține că Lewandowski ar trebui să fie recunoscător pentru ce i-a oferit clubul în anii petrecuți la echipa bavareză și că ar trebui să renunțe la pretenții.

Scandalul care se face în jurul acestui subiect este enervant. Se spune că Bayern nu îl apreciază destul. Nu mai pot să aud asta. Niciun jucător din ultimii 20 de ani nu a mai fost apreciat așa cum este apreciat Robert Lewandowski la Bayern Munchen.

Thomas Muller, de exemplu, nu face un circ din asta. Lewandowski câștigă 25 de milioane de euro și vrea mai mult. Niciun jucător de la Bayern nu mai câștigă atât de mult.

Au fost momente când a vrut să plece, dar Bayern a rămas lângă el pentru că îl apreciază. E nevoie și de ceva mai multă recunoștință, nu doar de pretenții”, a declarat Markus Babbel, citat de Goal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!