Stii ca esti unic atunci cand Regele Spaniei te cauta la telefon :) Dezvaluirea lui Florentino Perez: "Juan Carlos l-a felicitat pe Cristiano pentru gol"
Marti 10 Aprilie 2018, 17:30

Stii ca esti unic atunci cand Regele Spaniei te cauta la telefon :) Dezvaluirea lui Florentino Perez: "Juan Carlos l-a felicitat pe Cristiano pentru gol"

Cristiano Ronaldo este pe val. Acesta a marcat o dubla in prima mansa a intalnirii cu Juventus, din sferturile UCL, una dintre reusite fiind cu adevarat magica.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Cristiano Ronaldo a fost MVP-ul partidei de saptamana trecuta cu Juventus. Acesta a marcat doua dintre cele trei goluri ale victoriei cu 3-0 de pe Juventus Stadium.

Presedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a povestit ca fostul Rege al Spaniei, Juan Carlos, care a stat pe tron intre 1975 si 2014, cedandu-i ulterior rolul fiului sau, a dorit sa-l felicite pe Cristiano.

"Juan Carlos m-a sunat si mi-a cerut sa-l felicit pe Cristiano pentru golul marcat. Trebuie sa recunosc, a fost una dintre cele mai frumoase reusite din istoria fotbalului", a spus Florentino Perez in presa spaniola.

Real Madrid a fost infiintata de bunicul lui Juan Carlos I. Regele Alfonso al XIII-lea al Spaniei a fost cel care a finantat echipa. "Real" vine de la termenul de "regal"/"regalitate".

Si alte echipe spaniole au fost patronate de Regele Alfonso. Intre acestea s-au aflat Real Sociedad, Real Betis, Real Union, Real Zaragoza si Reial Club Deportiu Espanyol.Referendumul pentru redefinirea familiei va dura două zile. Dăncilă: „Partidul pe care îl reprezint susține demersul”