Stii ca esti unic atunci cand Regele Spaniei te cauta la telefon :) Dezvaluirea lui Florentino Perez: "Juan Carlos l-a felicitat pe Cristiano pentru gol"
Marti 10 Aprilie 2018, 17:30

Stii ca esti unic atunci cand Regele Spaniei te cauta la telefon :) Dezvaluirea lui Florentino Perez: "Juan Carlos l-a felicitat pe Cristiano pentru gol"

Cristiano Ronaldo este pe val. Acesta a marcat o dubla in prima mansa a intalnirii cu Juventus, din sferturile UCL, una dintre reusite fiind cu adevarat magica.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Cristiano Ronaldo a fost MVP-ul partidei de saptamana trecuta cu Juventus. Acesta a marcat doua dintre cele trei goluri ale victoriei cu 3-0 de pe Juventus Stadium.

Presedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a povestit ca fostul Rege al Spaniei, Juan Carlos, care a stat pe tron intre 1975 si 2014, cedandu-i ulterior rolul fiului sau, a dorit sa-l felicite pe Cristiano.

"Juan Carlos m-a sunat si mi-a cerut sa-l felicit pe Cristiano pentru golul marcat. Trebuie sa recunosc, a fost una dintre cele mai frumoase reusite din istoria fotbalului", a spus Florentino Perez in presa spaniola.

Real Madrid a fost infiintata de bunicul lui Juan Carlos I. Regele Alfonso al XIII-lea al Spaniei a fost cel care a finantat echipa. "Real" vine de la termenul de "regal"/"regalitate".

Si alte echipe spaniole au fost patronate de Regele Alfonso. Intre acestea s-au aflat Real Sociedad, Real Betis, Real Union, Real Zaragoza si Reial Club Deportiu Espanyol.4 comentarii
 • 11 2018
  maxim Prea tare asta, cred ca l-a sunat sa il intrebe ce datorie s-a acumulat la fiscul spaniol....
 • 10 2018
  marenouche Jidanoii intre ei.....propaganda sionista, daca l-au implicat si pe rege ...!!!!!!!...
 • 10 2018
  ILIE Năstase Mai mare cu vreo 25 cm ....
 • 10 2018
  dragos Ronaldo mai mare decat regele...
BRAT