Stii ca esti unic atunci cand Regele Spaniei te cauta la telefon :) Dezvaluirea lui Florentino Perez: "Juan Carlos l-a felicitat pe Cristiano pentru gol"

Stii ca esti unic atunci cand Regele Spaniei te cauta la telefon :) Dezvaluirea lui Florentino Perez: "Juan Carlos l-a felicitat pe Cristiano pentru gol"

Cristiano Ronaldo este pe val. Acesta a marcat o dubla in prima mansa a intalnirii cu Juventus, din sferturile UCL, una dintre reusite fiind cu adevarat magica.

Cristiano Ronaldo a fost MVP-ul partidei de saptamana trecuta cu Juventus. Acesta a marcat doua dintre cele trei goluri ale victoriei cu 3-0 de pe Juventus Stadium.

Presedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a povestit ca fostul Rege al Spaniei, Juan Carlos, care a stat pe tron intre 1975 si 2014, cedandu-i ulterior rolul fiului sau, a dorit sa-l felicite pe Cristiano.

"Juan Carlos m-a sunat si mi-a cerut sa-l felicit pe Cristiano pentru golul marcat. Trebuie sa recunosc, a fost una dintre cele mai frumoase reusite din istoria fotbalului", a spus Florentino Perez in presa spaniola.

Real Madrid a fost infiintata de bunicul lui Juan Carlos I. Regele Alfonso al XIII-lea al Spaniei a fost cel care a finantat echipa. "Real" vine de la termenul de "regal"/"regalitate".

Si alte echipe spaniole au fost patronate de Regele Alfonso. Intre acestea s-au aflat Real Sociedad, Real Betis, Real Union, Real Zaragoza si Reial Club Deportiu Espanyol.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies