Marti 10 Aprilie 2018, 17:00

ULTIMA ORA | Oferta din America pentru Denis Alibec! Suma pe care o poate incasa Steaua si salariul urias propus atacantului


	ULTIMA ORA | Oferta din America pentru Denis Alibec! Suma pe care o poate incasa Steaua si salariul urias propus atacantului

Jurnalistul Ovidiu Ioanitoaia sustine ca Denis Alibec este dorit de New York Red Bulls, fosta echipa a lui Thierry Henry din MLS.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Denis Alibec este dorit la New York, de fosta echipa a lui Thierry Henry. Jurnalistul Ovidiu Ioanitoaia sustine New York Red Bulls intentioneaza sa il transfere pe atacant, dupa ce Alibec a fost propus acolo de un agent roman.

Potrivit spuselor acestuia, oferta de transfer s-ar putea ridica la 3 milioane de euro, in timp ce americanii sunt gata sa-i dea lui Alibec un milion de dolari pe an.

Alibec are 3 goluri in 23 de partide jucate in acest sezon in toate competitiile.

NY Red Bulls este in acest moment pe locul 6 in conferinta de est a MLS, cu 6 puncte obtinute in 4 partide. Antrenorul echipei este Jesse Marsch.

La NY Red Bulls au mai jucat Shaun Wright-Philips, Tim Cahill si Rafa Marquez.

4 comentarii
 • 11 2018
  maxim Poate 3 milioane lei vechi, eventual sa lucreze pe masina de tuns iarba Alibec, ce sa faca altceva cu el?...
 • 11 2018
  Avatar Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha....! :):):):):) Eu îl propun pe Alibec la Real Madrid...copil de mingi! Poate așa vede și el cum se joacă fotbal adevărat, nu ce crede el că joacă! Și dacă un individ îl propune la vreo echipă, fie ea din MLS, ăia nu se uită ce iau? Chiar dacă nu au un campionat puternic, cu atât mai mult cu cât acolo ajung fotbaliști mari la final de carieră. Nu e cazul cu Alibec!!! Eucred că e vorba de o știre de doi bani, n-o fi adevărat, sau, dacă e adevărat, va pica transferul...
 • 10 2018
  Angelo De il da pe grasul asta cu 3 milioane face o mare afacere, dar nu cred!...
 • 10 2018
  steaua+1947 oferta de fc.capra cu trei iezi..........il vor de la fc saivanul pe unu dintre obezi...
BRAT