Marti 10 Aprilie 2018, 17:00

ULTIMA ORA | Oferta din America pentru Denis Alibec! Suma pe care o poate incasa Steaua si salariul urias propus atacantului


	ULTIMA ORA | Oferta din America pentru Denis Alibec! Suma pe care o poate incasa Steaua si salariul urias propus atacantului

Jurnalistul Ovidiu Ioanitoaia sustine ca Denis Alibec este dorit de New York Red Bulls, fosta echipa a lui Thierry Henry din MLS.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Denis Alibec este dorit la New York, de fosta echipa a lui Thierry Henry. Jurnalistul Ovidiu Ioanitoaia sustine New York Red Bulls intentioneaza sa il transfere pe atacant, dupa ce Alibec a fost propus acolo de un agent roman.

Potrivit spuselor acestuia, oferta de transfer s-ar putea ridica la 3 milioane de euro, in timp ce americanii sunt gata sa-i dea lui Alibec un milion de dolari pe an.

Alibec are 3 goluri in 23 de partide jucate in acest sezon in toate competitiile.

NY Red Bulls este in acest moment pe locul 6 in conferinta de est a MLS, cu 6 puncte obtinute in 4 partide. Antrenorul echipei este Jesse Marsch.

La NY Red Bulls au mai jucat Shaun Wright-Philips, Tim Cahill si Rafa Marquez.

Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”