Marti 10 Aprilie 2018, 17:07

"Francesco, te vreau la Real!" Dezvaluire in premiera facuta de Florentino Perez! Seful lui Real Madrid a povestit cum l-a refuzat Totti


	"Francesco, te vreau la Real!" Dezvaluire in premiera facuta de Florentino Perez! Seful lui Real Madrid a povestit cum l-a refuzat Totti

Retras in fata lui 2017 dupa o cariera de 24 de ani, Francesco Totti a imbracat tricoul unei singure echipe de club. El a fost si va ramane idolul suporterilor Romei.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Totti a avut sansa, cand juca la cel mai inalt nivel al sau, de a se transfera la Real Madrid, dar a refuzat mutarea in Spania.

Florentino Perez, seful lui Real Madrid, a povestit si el in premiera cum a fost refuzat de Totti.

"Totti este una dintre legendele pe care toata lumea a vrut sa le transfere. Pana in 2006, in timpul primului meu mandat, l-am sunat si l-am intrebat daca i-ar placea sa vina la Madrid. Mi-a spus sincer ca nu poate sa o paraseasca pe Roma", a spus Florentino Perez, citat de MARCA.

Totti a jucat 785 de meciuri pentru AS Roma si a marcat 307 goluri, cucerind 7 trofee, intre care un titlu al Italiei, doua Cupe si doua Supercupe. El a fost campion mondial cu Italia in 2006.