Marti 10 Aprilie 2018, 17:13

Florinel Coman l-a lasat masca pe Gigi Becali! "Va zic sincer, m-a bufnit rasul! Radea si el". Dialogul avut de cei doi in cantonamentul Stelei

Gigi Becali a avut o noua discutie cu Florinel Coman, de la care spune ca asteapta mult mai mult.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Patronul stelist a povestit inaintea meciului castigat de echipa ros-albastra in fata Craiovei, scor 2-0, ca a avut o discutie cu Florinel Coman in cantonamentul echipei.

Becali i-a spus lui Coman ca asteapta mai multe de la el si i-a spus sa se uite la marii fotbalisti ai Europei si sa vada cat de mult muncesc acestia.

"Lui Coman i-am zis sa vada declaratiile lui Ronaldo. I-am zis si lui Meme sa-i trimita toate imaginile alea. Toti marii fotbalisti vorbesc de munca si spun ca doar din talent nu se poate face nimic. El nu vrea sa munceasca. Echipa alearga 9 kilometri, el alearga 7. Nu m-a dezamagit, pentru ca nu e golan, dar singura chestie e ca fumeaza. El zice ca s-a lasat, dar inca nu alearga", a povestit Becali.

Ulterior, Becali a dezvaluit ce raspuns i-a dat Florinel Coman.

"Stiti ce mi-a zis?! Mi-a zis asa: <Nea Gigi, noi suntem la atletism?!>. Va zic sincer ca m-a bufnit rasul", a mai povestit Becali.

Florinel Coman nu a facut parte din lotul Stelei pentru meciul cu CSU Craiova.VIDEO PROTVPLUS.RO