Barcelona Alen Halilovic Dinamo Zagreb Neymar da Silva Spania

Spaniolii sunt cu ochii pe Barca! Un alt transfer DUBIOS, alt caz Neymar! Procurorii asteapta mutarea Barcelonei:

►Superfotbal si megabatai in MMArtie la Sport.ro! 18:30 MMA: BanKOuri cu olteni si 20:30 Special "Mutu de pe Oana Street", live de la Ploiesti!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Martie 2014, 15:51
Data actualizarii: Duminica 02 Martie 2014, 16:00

Procurorii au anchetat trecerea lui Nerymar la Barcelona. Clubul catalan a fost acuzat ca nu a declarat intreaga suma de transfer atunci cand l-a adus de la Santos, facand o frauda fiscala.

Motiv pentru care ancheta este inca in desfasurare. Catalanii au platit deja 13,5 mil. de euro catre Fiscul Spaniol, astfel ca Neymar a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului, din cate stim in acest moment - un total de 111 de mil. de euro - suma formata din comisioane, transferul efectiv si alte plati.

Cei de la Marca noteaza astazi ca putem asista la un nou caz Neymar.

Ei spun ca Halilovic, pustiul de 17 ani cu care Barcelona s-ar fi inteles, va fi o noua mutare 'cu cantec'. Dinamo Zagreb nu a confirmat plecarea sa in mod oficial, nu s-au semnat actele inca si jucatorul nu a fost prezentat.

Clubul est-european va incasa o suma cu putin peste 3 milioane de euro. Marca anunta ca plata ar putea fi si de pana la 10 mil. de euro, considerata in orice caz prea mare avand in vedere varsta jucatorului. In aceste conditii, la vara, cand se va oficializa mutarea in Spania, procurorii pot interveni si cere o noua ancheta, la fel cum a fost in situatia lui Neymar.

Tatal jucatorului a spus in presa croata: "Suntem foarte fericiti, dar va rog nu ma mai intrebati nimic in legatura cu mutarea sa la Barcelona. Clubul spaniol ne-a spus sa pastram discretia, pana cand totul se va rezolva".

Recent, presa internationala a spus ca presedintele celor doua cluburi si jucatorul lui Zagreb s-au intalnit intr-un hotel din capitala Croatiei, acolo unde negociau. Familia jucatorului se muta chiar in aceste zile in Spania.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies