Spania

SOC in fotbalul mondial! Barcelona, pregatita sa se desparta de Messi?! "Daca nu accepta asta, va pleca" 

Lionel Messi ar putea pleca de la Barcelona in cazul in care proiectul noului presedinte al clubului nu il va atrage. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Decembrie 2020, 11:58
Data actualizarii: Luni 14 Decembrie 2020, 11:59

Viitorul pe Camp Nou al superstarului argentinian ramane incert, el anuntand in aceasta vara ca va mai ramane doar pana la finalul contractului, respectiv pana in iunie 2021. 

Unul dintre candidatii la presedintia clubului a anuntat acum principala conditie pe care Messi va trebui sa o accepte pentru a continua la Barcelona. 

Emili Rousaud a declarat ca fotbalistul va trebui sa accepte o reducere a salariului, in caz contrar clubul fiind pregatit sa se desparta de el. 

"Va trebui sa stam de vorba cu Messi si sa-i cerem o reducere a salariului. Acum, la cum stau lucrurile, nu ne permitem. Ii vom cere sa faca acest sacrificiu. Daca nu accepta asta, atunci va pleca.

Messi a scris cele mai importante pagini din istoria clubului. Trebuie sa ne onoram legendele, dar realitate asta este. Cred ca trebuie sa spunem lucrurile asa cum sunt.

Nu ne putem pacali oamenii. Vom face toate eforturile necesare pentru ca el sa ramana, dar vom pune mereu pe primul loc interesele clubului", a declarat Rousaud, potrivit Marca.

Avand in vedere ca intelegerea lui Messi cu Barcelona expira in iunie 2021, starul de pe Camp Nou poate sa negocieze cu o alta echipa incepand din ianuarie 2021.

CITESTE SI

Modifică setările cookies