Barcelona Arthur Yerry Mina Spania

Situatie incredibila la Barcelona! Catalanii renunta la un super jucator adus in iarna pentru a-i face loc noului transfer: pleaca dupa doar 6 LUNI

Situatie incredibila la Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Martie 2018, 20:13
Data actualizarii: Luni 12 Martie 2018, 20:15

Catalanii se vad nevoiti sa renunte la un jucator adus in aceasta iarna dupa ce au anuntat primul transfer al verii. Barcelona a anuntat duminica, pe site-ul oficial, ca a ajuns la un acord cu Gremio pentru transferul lui Arthur. Mijlocasul in varsta de 21 de ani va veni din vara, imediat ce se va deschide perioada de transferuri, si va costa 30 de milioane de euro.

O data cu venirea lui Arthur, Barcelona va avea prea multi extracomunitari in echipa. Cum pasaportul portughez al lui Coutinho nu va fi eliberat mai devreme de ianuarie 2019, Barcelona va trebui sa elibereze un loc de extracomunitar pentru Arthur. Cum Paulinho si Coutinho au rolul lor bine stabilit in echipa, Yerry Mina este cel vizat.

Columbianul a venit pe 11 ianuarie si i-a costat 11,8 milioane de euro pe catalani. Dupa doar 6 luni, Mina va fi nevoit sa plece pentru a-i face loc lui Arthur noteaza presa spaniola. Jurnalistii spanioli scriu ca Mina va juca la Campionatul Mondial din vara si astfel va prinde mai usor un nou contract.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!