Sergio Ramos e aproape de plecarea de la Real Madrid! Manchester United e in "pole-position" pentru capitanul nationalei Spaniei

Sergio Ramos e aproape de plecarea de la Real Madrid! Manchester United e in "pole-position" pentru capitanul nationalei Spaniei

Fundasul a intrat in ultimele 6 luni de contract, iar negocierile cu cei de la Real Madrid nu decurg intr-un sens pozitiv.

Echipa "blanco" e aproape sa-l piarda pe Sergio Ramos, capitanul echipei, care poate pleca liber de contract la finalul sezonului. Conform celor de la Deportes Cope, negocierile dintre Sergio Ramos si Real Madrid sunt intr-un impas, fundasul informandu-i pe conducatorii clubului de interesul lui Manchester United. Englezii se pare ca l-au facut pe jucator sa se gandeasca serios la oferta pe care i-au facut-o.

Stadiul negocierilor cu Florentino Perez il nemultumeste teribil pe Ramos, care ar dori un contract pentru urmatorii minim doi ani si o marire a venitului, iar Real Madrid ii propune o micsorare salariala si un contract pentru un an, cu optiune de prelungire pentru inca unul.

Castigator al Ligii Campionilor de 4 ori cu madrilenii, Ramos este considerat ca fiind unul din cei mai buni jucatori din istoria clubului, iar aceasta neprelungire a contractului a adus un val de critici la adresa conducerii lui Real Madrid. Interesata de Ramos s-a aratat si PSG, care insa pare ca si-a indreptat momentan toata atentia catre aducerea lui Messi.

Jucatorul care va implini in august 35 de ani a fost adus de Real Madrid de la Sevilla pentru 27 de milioane de euro in 2005, Ramos fiind om de baza ultimii 16 ani, fie ca fundas dreapta sau ca fundas central.





VIDEO PROTVPLUS.RO

UE: Mobilizarea militară rusă la frontiera cu Ucraina, cea mai masivă de până acum
BRAT
Modifică setările cookies