SECRETUL lui Neymar! Starul brazilian se transforma la Barca, a pus deja 2kg de muschi pe el! Cum a reusit:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Septembrie 2013, 18:07

	SECRETUL lui Neymar! Starul brazilian se transforma la Barca, a pus deja 2kg de muschi pe el! Cum a reusit:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Brazilianul Neymar are o misiune clara la Barca - vrea sa arate ca este un jucator de top in lume si nu numai un showman pentru campionatul din Brazilia. Adus cu 57 de milioane de euro, Neymar simte presiunea noii sale echipe si e gata sa faca orice pentru a se pune la punct din punct de vedere fizic. Cum il transforma cei de la Barca? Cu o potiune magica!

Neymar suferea de anemie chiar inainte de transferul la Barca iar catalanii se temeau ca Neymar nu va fi suficient de puternic fizic pentru a se lupta cu Messi atat pentru a fi cel mai bun jucator din echipa, cat si pentru a fi cel mai bun din lume. Nutritionistii de la Barca s-au miscat rapid pentru a rectifica aceasta problema. Conform celor de la Sport de Catalunya, Neymar a primit un shake de proteine pentru a avea mai multa forta: "Un shake de proteine? Doar atat" ar fi intrebat brazilianul.

Nu este insa un shake normal, ci unul numit chiar 'magic' de cei din staff-ul Barcei, iar rezultatele se vad deja. Fara sa faca antrenamente la sala sau sa tina un regim, Neymar a pus 2kg si este aproape refacut complet! Neymar ia 2 shake-uri de vanilie pe zi si, conform presei catalane, va continua sa bea acest shake pe tot parcurusl acestui sezon.

Neymar a marcat un singur gol pana acum la Barca insa unul extrem de important - cel care i-a adus Barcei Supercupa Spaniei in fata lui Atletico Madrid.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT