FOTO Secretul din spatele formei de invidiat a lui Robert Lewandowski. Ce îi pregătește de mâncare superba soție înaintea meciurilor

Anna Lewandowska fc barcelona Robert Lewandowski Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 10:57
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 11:13

La 34 de ani, Robert Lewandowski se află într-o formă fizică de invidiat. 

Unul dintre motivele pentru care atacantul polonez încă evoluează la cel mai înalt nivel are legătură cu stilul de viață sănătos și echilibrat pe care îl are, soția sa fiind cea care se ocupă de pregătirea fizică și de alimentație. 

În urmă cu câteva zile, Anna Lewandowska a postat pe rețelele de socializare o imagine în care a devăluit ce mănâncă fotbalistul înaintea unui meci, clătite din proteină vegană cu fructe. 

Anna Lewandowska (34 de ani) este antrenor personal și antreprenor, fiind multiplă medaliată la karate, având trei medalii câștigate la Campionatele Mondiale de senioare, șase medalii europene la diferite categorii de vârstă (două la senioare) și 29 de medalii naționale. Din 2013, Anna a devenit și nutriționist.

Anna Lewandowska și Robert Lewandowski sunt căsătoriți din 2013
 

Anna Lewandowska și Robert Lewandowski sunt căsătoriți din iunie 2013. Anna și atacantul Barcelonei au două fiice, Klara (6 ani) și Laura (3 ani). 

De multe ori, în pozele postate pe rețele sociale, în glumă sau (poate) în serios, Anna Lewandowska face analogii cu sportul în care a performat. 

"Ca întotdeauna 'desculț' - la fel cum 'mama-karate' m-a învățat. Ani de antrenament desculță", a scris Anna Lewandowska, alături de o poză care o înfățișa pe fiica sa, pe una dintre fiicele sale, Klara. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!