Scandal monstru! "M-am simtit tratat ca un c***t, se crede la FIFA!" Unul dintre ZEII Barcelonei e facut praf! Ce i-a facut unui jucator

Scandal monstru! "M-am simtit tratat ca un c***t, se crede la FIFA!" Unul dintre ZEII Barcelonei e facut praf! Ce i-a facut unui jucator

Incearca sa-si faca un nume in cariera de antrenor, dupa ce a facut parte dintr-o echipa extraterestra ca jucator!

Victor Valdes are insa probleme sa-si transmita mesajele. Cel putin asta reiese din marturiile mai multora dintre jucatorii pe care i-a pregatit. Acum responsabil de echipa Union Atletica Horta, din liga a 4-a iberica, Valdes l-a dat afara pe Sergi Moreno dupa un schimb de replici pe care cei doi l-au avut. Nu e primul fotbalist la care Valdes a renuntat. Li s-a mai intamplat altor 3 jucatori, precum si unora dintre membrii propriului staff tehnic.

UA Horta, echipa cartierului cu acelasi nume din Barcelona, e pe locul 7 in grupa 5B a ligii a 4-a. In liga sunt doar 11 echipe.

Sergi Moreno, unul dintre fotbalistii inlaturati de Valdes, a vorbit la BTV despre experienta pe care a trait-o in relatia cu fostul goalkeeper al Barcelonei.

"Eram in sala de forta si, la finalul antrenamentului, Victor a venit si ne-a spus ca nu se mai bazeaza pe noi, ca nu eram ceea ce isi dorea el din punct de vedere fotbalistic. Ne-a zis sa ne strangem lucrurile si sa plecam, a spus ca nu ne vom mai antrena pentru ca vrea sa aduca alti fotbalisti", a dezvaluit Moreno.

"Lui Valdes ii lipseste modestia, egocentrismul sau e vizibil. Crede ca joaca FIFA! Suntem oameni si eu, cel putin, m-am simtit tratat ca un c***t!", s-a plans fotbalistul. "Clubul nu are nicio vina. E multa tensiune in vestiar", a spus Moreno.

Ca jucator, Victor Valdes a petrecut 19 ani la Barcelona, alaturi a castigat aproape toate trofeele posibile in fobtal. Valdes e si campion mondial si european cu nationala Spaniei.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pandemia atinge un nou prag: 100 de milioane de cazuri pe glob. Anul acesta, la fiecare 7 secunde o persoană s-a infectat
BRAT

Modifică setările cookies