CE TRADARE! Victor Valdes a devenit astazi oficial antrenor! Anuntul care ii va supara pe fanii Barcelonei

CE TRADARE! Victor Valdes a devenit astazi oficial antrenor! Anuntul care ii va supara pe fanii Barcelonei

Fost portar la FC Barcelona timp de 12 ani, Victor Valdes o ia pe urmele lui Guti!

Victor Valdes merge la Madrid! Fostul portar al Barcelonei intre 2002 si 2014 a devenit oficial de astazi antrenor si va pregati o echipa care pregateste jucatori pentru Real Madrid! Victor Valdes va pregati o grupa de juniori la Escuela Deportiva Moratalaz, academie care are o intelegere cu Real Madrid iar cei mai buni jucatori ajung la academia campioanei Europei!

"Victor Valdes va pregati grupa Juvenil A a sectiei, ii dorim mult succes pe parcursul sezonului si va fi o adevarata placere sa avem un campion mondial printre antrenori. Speram sa fie un an plin de succes pentru echipa lui Victor" a declarat clubul intr-un comunicat oficial.

Escuela Deportiva Moratalaz este ajutata financiar de cei de la Real Madrid iar aceasta experienta il poate duce pe viitor pe Valdes la Real! Retras in 2016, campionul mondial cu nationala Spaniei din 2010 o va lua pe urmele lui Jose Maria Gutierrez "Guti" - acesta a fost chiar in carti pentru inlocuirea lui Zinedine Zidane in aceasta vara dupa ce a inceput sa antreneze la juniori in 2013.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cluj-Napoca devine oraș verde, cu 100 de milioane de euro, bani europeni. Autobuze autonome și străzi smart
BRAT
Modifică setările cookies