SCANDAL la Madrid! Real vrea sa dea in judecata un ziarist dupa acuzatii fara precedent! Barcelona este in ALERTA dupa faza asta!

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 17:36

	SCANDAL la Madrid! Real vrea sa dea in judecata un ziarist dupa acuzatii fara precedent! Barcelona este in ALERTA dupa faza asta!

Real Madrid si Barcelona sunt in pragul unui razboi mediatic fara precedent in Spania, totul fiind sporit de presa.

Prima data a fost un socio al Barcelonei, Jordi Cases, cel care a reclamat ca suma de transfer a lui Neymar a fost mai mare decat cea stiuta. Dupa investigatii au aparut documente ce arata ca acel socio are dreptate, insa el si-a retras pana la urma plangerea.

Unul dintre cei mai importanti presedinti din fotbal - Sandro Rosell, sef al Barcei - a fost nevoit sa-si dea demisia dupa ce totul a inceput, iar procurorii au inceput sa caute in finantele clubului catalan.

Seara trecuta, in presa din Spania, ziaristul Xavi Bosch a afirmat la RAC1 ca Florentino Perez este in spatele a ce s-a intamplat la Barcelona - plecarea lui Rosell si izbucnirea scandalului Neymar.

Practic, jurnalistul a spus ca Perez l-a pus pe acel socio sa-l actioneze in instanta pe Rosell.

Reactia oficiala a lui Real Madrid nu a intarziat sa apara. Astazi, intr-o scrisoare in trei puncte, Perez are un mesaj evident pentru cel care a facut afirmatiile de mai sus legate de implicarea sa in scandalul Barcei: ziaristul sa-si retraga cele spuse, sa dea dezmintire, in caz contrar Perez urmand sa-l actioneze in instanta, anunta cei de la Marca.

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies