Mai intelege cineva? Barca a publicat contractul lui Neymar si insista ca a costat 57,1 milioane de euro! Datele prezentate arata ca a fost cu 29 de milioane mai scump!

Autor: Sport.ro
Sambata 25 Ianuarie 2014, 08:47

	Mai intelege cineva? Barca a publicat contractul lui Neymar si insista ca a costat 57,1 milioane de euro! Datele prezentate arata ca a fost cu 29 de milioane mai scump!

"Animalul" Batista se intoarce in ring! Royal Rumble 2014, primul show al anului, e luni dimineata in direct pe Voyo! Detalii aici

Tatal lui Neymar Jr a dat acordul celor de la Barcelona sa publice datele contractuale ale fiului sau. Astfel, vineri dupa-amiaza, noul presedinte al clubului, Josep Maria Bartomeu, si Raul Sanllehi, ei explicand toate cifrele din jurul tranzactiei.

"Nu am mintit. Fotbalul se castiga pe teren, nu in spatele usilor inchise. L-am pierdut pe Di Stefano intr-un birou, dar nu l-am pierdut pe Neymar. Cand Barca l-a vrut pe Neymar, reprezentantii tuturor cluburilor de top din Europa s-au dus in Brazilia sa incerce sa puna mana pe el" a declarat Bartomeu.

"Suntem foarte mandri de contractul cu Neymar, dar se pare ca suntem rugati sa ne cerem scuze pentru el. Au fost negocieri foarte dificile" a declarat Raul Sanllehi, cel care s-a ocupat personal de transfer, fiind Directorul de Fotbal al Barcei pe partea de management.

Cei de la Barcelona insista ca suma totala este de 57,1 milioane de euro, la care se va adauga un bonus daca Neymar va ajunge in top 3 la Balonul de Aur. Interesant este ca in slideshow-ul prezentat pe site-ul oficial, totalul tranzactiei ar fi de 86,2 milioane de euro - diferenta intre ce s-a publicat si ce a prezentat Barca este ca nu vor plati nimic pentru cele 2 partide amicale disputate in compania celor de la Santos.

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies