Robert Lewandowski Barcelona Bayern Munchen Germania

Fostul agent al lui Lewandowski a dezvăluit motivul pentru care își dorește să semneze cu Barcelona: „Vrea să demonstreze asta”

Robert Lewandowski (33 ani) își dorește să plece de la Bayern Munchen, pentru a semna cu FC Barcelona. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 14:22
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 14:23

Golgheterul polonez și-a exprimat deja intenția de a pleca de la campioana Germaniei în această vară, cu un an înainte de a-i expira contractul. Conducătorii lui Bayern Munchen au fost vehemenți în declarațiile din spațiul public, spunând că jucătorul trebuie să își ducă înțelegerea la bun sfârșit. 

Cu toate astea, oficialii bavarezi sunt dispuși să negocieze și au stabilit ca preț de pornire pentru discuții suma de 60 de milioane de euro, din informațiile recente. Lewandowski este reprezentat de Pini Zahavi, însă fostul agent al polonezului a vorbit despre dorința jucătorului de a semna cu Barcelona. 

Fostul agent al lui Lewandowski a dezvăluit motivul pentru care își dorește să semneze cu Barcelona

Cezary Kucharski a vorbit în cadrul televiziunii Cadena SER despre viitorul lui Robert Lewandowksi, dezvăluind motivul pentru care jucătorul își dorește să meargă la FC Barcelona. Conform acestuia, polonezul și-ar dori să „se lupte” cu Karim Benzema pentru titlul de cel mai bun marcator. 

„Vrea să demonstreze că este mai bun decât Benzema, este încă un motiv pentru care își dorește să meargă la FC Barcelona. Lewandowski nu are visuri. Pentru el, să joace fotbal este o meserie și este profesionist. Real Madrid și Barcelona sunt la același nivel. 

Barcelona și Lewandowski se vor lupta pentru acest transfer. Cred că va semna cu ei, văd posibilă mutarea. Trebuie să pună presiune pe Bayern pentru a-l lăsa să plece. Oficialii clubului știu că își dorea să meargă în Spania. Planul său era Germania, apoi Spania și să își încheie cariera în Statele Unite”, a declarat Kucharski conform Mundo Deportivo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!