Bayern a dat undă verde pentru transferul lui Robert Lewandowski! Nemții au schimbat suma de transfer 

Robert Lewandowski Barcelona Bayern Munchen Germania
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 09:11
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 09:13

Robert Lewandowski (33 ani) își dorește să plece de la Bayern Munchen în această vară și a exprimat deja acest lucru. 

Atacantul polonez a declarat recent că își dorește să plece și că i-a informat pe oficialii lui Bayern Munchen de acest lucru. Nemulțumit de faptul că nu i s-a propus prelungirea contractului, care expiră în vara anului următor, cu ceva timp înainte de încheierea sezonului 2021/22, Lewandowski a cerut să plece, iar singura destinație pe care o dorește este Barcelona. 

Catalanii au început negocierile cu conducătorii campioanei Germaniei, însă s-au văzut de fiecare dată refuzați. Condiția lui Bayern a fost să aibă un înlocuitor pentru polonez, iar transferul lui Sadio Mane pare să fi asigurat multe dintre golurile echipei pentru sezonul următor. Sky Germania informează că Bayern este gata să negocieze plecarea golgheterului său, însă suma de transfer a crescut. 

Bayern a dat undă verde pentru transferul lui Robert Lewandowski! Cât cer nemții 

Deși s-a scris că oficialii din Munchen își doresc să obțină 50 de milioane de euro în schimbul fotbalistului, sursa citată informează că prețul pus de nemți este de 60 de milioane de euro, suma de start. Cifra a crescut în ultimele zile, conform cotidianului SPORT, însă catalanii au bugetul stabilit în acest sens. Partea pozitivă, din unghiul Barcelonei, este faptul că negocierile vor lua start în curând. 

Cele 60 de milioane de euro cerute de Bayern reprezintă o sumă mare pentru Barcelona, care are în continuare mari probleme economice și trebuie să își facă transferurile într-un mod „cumpătat”. Conducerea bavareză va încerca să obțină maximum din ce se poate, asta și după ce directorul sportiv a încercat să îl convingă pe Lewandowski să semneze un contract valabil pe un sezon, însă jucătorul a fost vehement cu intențiile sale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!