Sergio Ramos Gerard Pique Spania

Rivalitatea dintre Pique și Ramos a atins un alt nivel. Cum s-a folosit fostul galactic de catalan pentru a câștiga mai mulți bani

Rivalitatea dintre Gerard Pique și Sergio Ramos a fost una bine cunoscută, cei doi evoluând pentru o lungă perioadă de timp la rivalele din Primera Division, FC Barcelona și Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 12:36
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 12:55

Publicația iberică sport.es a dezvăluit că rivalitatea dintre cei doi fundași s-a dezvoltat și la nivel financiar, iar Sergio Ramos s-a folosit de Gerard Pique în timpul negocierilor pentru reînnoirea contractului cu galacticii.

Potrivit sursei respective, fundașul compara salariile rivalilor de pe post, iar cerința sa era: "Dacă Pique câștigă atât, eu vreau cel puțin la fel de mult sau mai mult".

Publicarea fluturașului de salariu a lui Gerard Pique a stârnit numeroase reacții la nivel internațional, inclusiv în dreptul starului care acum evoluează la PSG, care a contactat mai mulți apropiați din Barcelona pentru a se convinge dacă informația este adevărată sau nu.

Pique a dezvăluit cât câștigă de fapt la FC Barcelona

După ce presa a dezvăluit că Gerard Pique ar fi cel mai bine plătit jucător de la FC Barcelona, cu un salariu anual de 23 de milioane de euro (redus de la 28 de milioane), fundașul spaniol a reacționat într-o postare pe contul său de Twitter.

Conform fotbalistului, la sfârșitul anului 2021 el a încasat de la club puțin peste 2,3 milioane de euro, echivalentul a 50% din contract.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!