luuk de jong fc barcelona Spania

FOTO Reușita din prelungiri a lui Luuk de Jong, sărbătorită inedit de FC Barcelona. Postarea care s-a viralizat în timp record

Levante și FC Barcelona s-au întâlnit în etapa cu numărul 31 din La Liga, meci încheiat cu victoria catalanilor, scor 3-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2022, 10:21
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2022, 10:27

Scorul a fost deschis în a doua repriză, prin Morales, care l-a învins pe ter Stegen din penalty, în minutul 52. Gazdele au mai avut o lovitură de pedeapsă în minutul 56, pe care însă ter Stegen a reușit să o apere, după o execuție slabă a lui Marti.  

Pierre-Emerick Aubameyang a ieșit din nou la rampă, în minutul 59, iar după o nouă pasă bună a lui Dembele a reușit să restabilească egalitatea. Catalanii au trecut în avantaj, în minutul 63, după ce Pedri a marcat din pasa lui Gavi, însă bucuria echipei lui Xavi nu a durat decât 20 de minute. 

Clement Lenglet a faultat în careu, iar arbitrul Munuera Montero nu a stat pe gânduri și a fluierat al treilea penalty pentru gazde, transformat, de această dată, de Melero. Introdus pe teren în minutul 84, în locul lui Aubameyang, Luuk de Jong a reușit să marcheze în al doilea minut al prelungirilor, aducând astfel victoria Barcelonei. 

Bucuria victoriei, marcată prin două postări virale

La câteva minute după fluierul final, pe contul de Twitter al grupării catalane au fost publicate două postări care s-au viralizat în timp record.

În prima este scris numele lui Luuk de Jong de 20 de ori, iar în cea de-a doua apare o imagine în care numele olandezului a fost schimbat cu "Luuk de Goal". 

Modifică setările cookies