Barcelona Dani Alves Xavi Hernandez Spania

La FC Barcelona până la 40 de ani! Superstarul a fost convins de Xavi să semneze prelungirea contractului 

Xavi Hernandez mizează pe un jucător consacrat și în sezonul viitor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 15:00
Data actualizarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 15:08

FC Barcelona se află în plin proces de reconstrucție, iar arhitectul acestui proiect este Xavi Hernandez (42 ani). Joan Laporta (59 ani) i-a îndeplinit toate poftele antrenorul spaniol și i-a adus pe Camp Nou pe Dani Alves (38 ani), Ferran Torres (22 ani) și Pierre-Emerick Aubameyang (32 ani). 

Dani Alves va sărbători schimbarea prefixului la FC Barcelona

Doar că, inițial, Alves a semnat doar până la finalul sezonului cu Barcelona. Însă, Xavi are planuri cu starul brazilian și în sezonul viitor. Potrivit barcauniversal.com, antrenorul catalanilor i-a propus fundașului dreapta să evolueze și anul viitor pentru gruparea de pe Camp Nou. Astfel, când va împlini 40 de ani și va schimba prefixul, Dani Alves va fi încă jucătorul Barcelonei. 

Brazilianul este unul dintre cei mai de succes fotbaliști din istoria clubului catalan, pentru care a câștigat 23 de trofee, printre care 3 tiluri UEFA Champions League și 6 campionate în Spania. 

Revenit în noiembrie pe Camp Nou, Dani Alves a bifat 10 meciuri în tricoul roș-albastru în toate competițiile, în care a reușit să marcheze un gol și să ofere 3 pase decisive. 

Modifică setările cookies