Realul semneaza cel mai mare contract de sponsorizare din istorie si va incasa 1.1 miliarde euro! Lovitura data de Perez intr-o perioada grea pentru madrileni

Realul semneaza cel mai mare contract de sponsorizare din istorie si va incasa 1.1 miliarde euro! Lovitura data de Perez intr-o perioada grea pentru madrileni

Real Madrid si Adidas au batut palma pentru un contract de sponsorizare valabil pe 10 ani. Din 2019 pana in 2029, firma germana de echipament sportiv ii va plati lui Real Madrid 1.1 miliarde euro!

Real Madrid a batut palma cu Adidas pentru un contract de sponsorizare in valoare de 1.1 miliarde euro! Clubul din capitala Spaniei va primi acesti bani in decursul a 10 ani, anunta MARCA.

Potrivit cotidianului MARCA, Real Madrid si Adidas s-au inteles pentru un contract care va fi valabil intre 2019 si 2029.

Jurnalistii spanioli mai scriu ca Real Madrid va castiga circa 305 milioane euro in acest sezon din parteneriate de sponsorizare si comerciale, cu 18.2% mai mult decat in stagiunea trecuta.

Pe de alta parte, Florentino Perez incearca sa rezolve situatia modernizarii arenei Santiago Bernabeu. Lucrarea ar urma sa coste circa 575 milioane euro.

MARCA scrie ca intelegerea dintre Real Madrid si Adidas reprezinta "contractul secolului".

In prezent, Real Madrid incaseaza 52 de milioane de euro anual de la Adidas. Dupa semnarea noului contract, suma se va dubla.

Real Madrid are alti 16 sponsori. Fly Emirates ii plateste campioanei Europei 70 de milioane de euro pe an.

Real Madrid si Adidas colaboreaza permanent din 1998, dupa ce au mai avut contracte in anii '80.

Spre deosebire de Real Madrid, rivala Barcelona are un contract pe 10 ani cu Nike, semnat in 2016. Catalanii incaseaza circa 83 milioane euro anual.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies