Real Madrid Mariano Diaz Mercato Extern Spania

GALERIE FOTO Real Madrid încasează o lovitură în ofensivă. Atacantul a cerut să plece de la echipă

Mariano Diaz (28 ani) este pregătit să părăsească Real Madrid, după patru sezoane petrecute pentru echipa mare, pe Santiago Bernabeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 22:12
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 22:14

Mariano Diaz a cerut să părăsească gruparea blanco în această perioadă de mercato, potrivit 90min, după ce a prins doar nouă apariții în campionatul spaniol. Dominicanul a înscris o dată și a oferit o pasă decisivă, dar își dorește o schimbare în cariera sa fotbalistică.

Anunțul făcut de agentul lui Diaz

David Aranda, agentul fotbalistului dominican, a dezvăluit intenția lui Mariano Diaz de găsi o nouă echipă care să-l „satisfacă”.

„Intenția jucătorului este de a părăsi echipa în momentul în care există o ofertă satisfăcătoare. În această situație, încercăm să găsim o echipă care-i place”, au fost cuvintele lui Aranda, potrivit Tuttomercatoweb.

Agentul atacantului dominican a mai spus că nu se găsește o echipă cu ușurință și ar putea exista șansa ca Diaz să rămână pe Santiago Bernabeu, pentru moment.

„O soluție pentru gusturile jucătorilor nu se găsește cu ușurință, iar dacă nu găsește ceva, atunci va rămâne la Real, pentru că încă este sub un contract. Vedem cum se va termina”, a mai spus agentul dominicanului, conform sursei anterior menționate.

Diaz, la Real Madrid

Mariano Diaz a ajuns la echipa U19 a clubului de pe Santiago Bernabeu în 2011. Debutul în tricoul echipei mari a fost în 2016, în victoria împotriva lui Celta Vigo (2-1), în La Liga. 

Cotat la șase milioane de euro în clipa actuală, potrivit site-urilor de specialitate, atacantul dominican a înscris pentru prima dată în campionatul intern abia după cinci luni, în victoria cu 3-2 împotriva lui Deportivo de la Coruna.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!