louis munteanu Fiorentina Gheorghe Hagi primavera serie c Stranieri

Începutul sfârșitului? Atacantul transferat de Hagi în Serie A urmează să fie împrumutat în Serie C

Fiorentina a plătit 1,7 milioane de euro pentru Louis Munteanu în toamna lui 2020, dar vârful de 20 de ani nu a debutat încă la prima echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 15:06
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 15:06

Atacantul Louis Munteanu, care a împlinit 20 de ani în această lună, a fost transferat în toamna lui 2020 de Fiorentina de la Viitorul lui Gheorghe Hagi pentru suma de 1,7 milioane de euro, nu a debutat la prima echipă Viola și urmează să fie împrumutat în Serie C sau, în cel mai bun caz, în Serie B.

Munteanu a marcat doar 2 goluri la Primavera în ultimul sezon, unul fiind din penalty, iar pentru fosta speranță a lui Hagi au apărut în această vară două variante de împrumut.

Variante pentru Louis Munteanu: Pescara din Serie C sau Reggina din Serie B

Cel mai mult insistă pentru român cei de la Pescara, echipă din Serie C, dar pe listă a apărut de curând și Reggina, din Serie B.

În ultimul sezon deja jucător ”fuori quota” pentru o competiție Under 19, așa cum este campionatul Primavera, Louis Munteanu are acum ocazia de a-și relansa cariera la nivel de seniori în ligile inferioare din Italia.

La fosta Viitorul Constanța (actuala Farul), pentru care a debutat în Liga 1 la vârsta de 17 ani, atacantul a înscris 3 goluri în 21 de partide.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!